Paralegal praktikantav Advokaterna

Nu har snart tre veckor gått sedan jag började min andra och sista praktik som Paralegal studerande,  även denna gången har jag valt att göra praktiken på Advokatbyrån Jörgen Hemby AB.  Denna gången är praktiken 11 veckor och examensarbete 5 veckor, jag kommer alltså tillbringa mina sista 16 veckor som studerande på Advokatbyrån Jörgen Hemby AB.

Redan nu har jag fått göra mycket olika arbetsuppgifter, vissa juridiska och andra lite mindre, dock är det saker som måste bli gjorda och jag som Paralegal ska kunna hjälpa till med allt möjligt. Jag har till exempel fått skriva kostnadsräkning, sätta ihop möbler, köpa in möbler och skrivit ett överklagande. Snart väntar möte med klienter och förhandlingar i rätten vilket jag tycker ska bli väldigt intressant.
Jag fortsätter att sköta hemsidan och har lyckats installera Google Analytics så att vi nu kan mäta antalet besökare på hemsidan och därmed  kunna se vad det är som intresserar er besökare.

Emma Pettersson
Paralegal praktikant

 

WP+d Metaform

uppåt