Advokat Doris Singh håller föreläsning på Internationella Kvinnoföreningen i Malmö (IKF)av Advokaterna

Klockan 10-12 onsdagen den 12 februari 2014 håller Advokat Doris Singh från Advokatbyrån Jörgen Hemby AB en kostnadsfri föreläsning på Internationella Kvinnoföreningen i Malmö (IKF) på Spångatan 7, 211 74 Malmö. Det är begränsat med platser, vid frågor kontakta Internationella kvinnoföreningen i Malmö 040-23 13 80.

Föreläsningen är indelad i två delar: brottmål och asylmål.

Doris Singh arbetar som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn respektive offentlig försvarare i brottmål. Under den första delen ska Doris Singh därför ge dig praktisk information om hur du kan få hjälp om du är brottsoffer, har ett barn som är brottsoffer eller själv är anklagad för brott.

Doris Singh arbetar också som offentligt biträde i asylmål. Under den andra delen ska Doris Singh därför ge dig praktisk information om hur asylprocessen fungerar.

I slutet av föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor. Välkommen!

 

WP+d Metaform

uppåt