Mitt första inlägg på bloggenav Jörgen Hemby

Jag har aldrig bloggat tidigare. Enligt experterna borde jag ha gjort det för länge sedan. Det visar att man finns och gör så att hemsidan hamnar högre upp vid googlande. Kort och gott: Det är bra marknadsföring. Anledningen till att man trots det avstår är, enligt samma experter, rädsla för det som är nytt. Förmodligen har de rätt. Tänk om du skriver något som folk retar sig på och öppet blir kritiserad på din egen hemsida. Då gäller ju inte längre det gamla talesättet ” ditt hem är din borg”.

Min ambition är därför inte att skriva inlägg regelbundet utan att känna mig för, vilket kanske innebär att det inte blir fler inlägg eller ett inlägg i månaden. Inläggen kan också bli helt intetsägande, och ha som enda syfte att få med ord som gör att vi kommer högre upp vid sökning på Google.

Vår duktige paralegalpraktikant Emma Pettersson har sagt att varje gång vi bloggar så ska vi ha med ord som visar vad vi arbetar med och som kan ge nya klienter eller inspirera gamla att lämna nya uppdrag: Jag avslutar därför med orden franchiserätt, skatteprocesser och bygglov. 

Malmö den 7 februari 2014

Jörgen Hemby
Advokatbyrån Jörgen Hemby AB

En kommentar angående “Mitt första inlägg på bloggen

  1. c4ntligen, stort grattis till er! Det har varit se5e5 rgolit att ff6lja dig under dessa me5nader, ser fram emot att ff6lja din blogg le4nge till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP+d Metaform

uppåt