Mitt andra blogginläggav Jörgen Hemby

Detta är mitt andra blogginlägg någonsin och även det andra på vår egen hemsida. Vår paralegalpraktikant Emma Pettersson har påmint mig om jag borde göra ett nytt. Vad jag ska skriva om vet jag inte. Enligt henne spelar det inte så stor roll, eftersom hemsidan hamnar högre upp varje gång det skrivs något på den. Det händer en hel del intressant på advokatbyrån men av sekretesskäl känns det svårt att skriva om. Som framgår av hemsidan så arbetar jag med franchisejuridik, entreprenadrätt, avtalsrätt, köprätt, bygglovsmål, skatteprocesser och som försvarare i Ekobrottsmål. Malmö är en bra stad att arbeta i. Statistiskt så växer den med omkring 5 000 personer per år. Såvitt jag förstår växer dock även antalet advokater i stan.

Jörgen Hemby
Advokatbyrån Jörgen Hemby AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP+d Metaform

uppåt