Roligt att föreläsaav Doris Singh

Den 3 april höll jag en föreläsning på IKF (Internationella Kvinnoföreningen) i Malmö. Den handlade om asylmål. Jag berättade om hur processen går till från asylansökan till beslut från Migrationsverket eller, om ett negativt beslut överklagas, till dom från Migrationsdomstolen osv. Det var roligt att åhörarna hade frågor och funderingar och jag får tacka IKF för att jag fick komma och föreläsa.

Jag tycker det är kul att föreläsa om olika juridiska ämnen och ge människor information, men föreläsa kan man göra när man har tid. Just nu är det mycket att göra på jobbet. Pga. tystnadsplikt och diskretionsplikt, kan jag inte skriva om målen. Jag jobbar med det mesta; brottmål, tvistemål, asylmål osv. så arbetet är ganska varierande. Kanske kan jag föreläsa igen när jag får mer tid. Undrar vad jag ska föreläsa om då . . .

Advokat  Doris Singh
Advokatbyrån Jörgen Hemby AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP+d Metaform

uppåt