Marknadsföring?av Jörgen Hemby

En viktig sak är att marknadsföra sig. Jag tror inte advokater som arbetar på mindre byråer är så bra på detta. Det beror förmodligen på att de inte ansett sig behöva det. Klienterna har kommit ändå. Vill man expandera, det vill säg anställa fler, är det dock förmodligen nödvändigt att fundera på marknadsföringen som om man var ett företag vilket som helst. Advokater får dock inte marknadsföra sig hur som helst enligt de etiska regler som finns. Vi funderar nu på att marknadsföra oss på Internet genom så kallade AdWords på google. Vi har redan tryckt pennor och plastmappar med firmanamnet på och Doris har hållit föredrag för olika intresseföreningar om allmänna juridiska ämnen. Tips på marknadsföring tar jag tacksamt emot.

Advokat Jörgen Hemby
Advokatbyrån Jörgen Hemby AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP+d Metaform

uppåt